Exuviance

EXUVIANCE BOOSTER –HOITO 45min

Sis. alkupuhdistuksen, booster -tehoaineen, kultanaamion, hoitovoiteet ja kulmien siistintä.

69€

EXUVIANCE-PERUSHOITO 60min

Sis. alkupuhdistuksen, kuorinnan PHA-hapolla, hieronnan, RTM naamion, kultanaamion, hoitovoiteet ja kulmien siistintä.

84€

EXUVIANCE-IHONPUHDISTUKSELLA 60min

Sis. alkupuhdistuksen, kuorinnan PHA-hapolla, mekaaninen puhdistus, naamion, hoitovoiteet ja kulmien siistintä.

80€

EXUVIANCE-RUUSUFINNIHOITO 60 min

Sis. alkupuhdistuksen, kuorinnan PHA-hapolla, hieronnan, naamion, hoitovoiteet ja kulmien siistintä.

80€

EXUVIANCE -TÄYDELLINEN KASVOHOITO 90 min

Sis. alkupuhdistuksen, kuorinnan PHA-hapolla, mekaaninen puhdistus, hieronnan, RTM naamion, kultanaamion, hoitovoiteet ja kulmien siistintä

90€

EXUVIANCE LUXUS-KASVOHOITO 90min

Sis. alkupuhdistuksen, kuorinnan PHA-hapolla, kevyt mekaaninen puhdistus, hieronnan, RTM naamion, kultanaamion, silmänympärysnaamio, hoitovoiteet ja kulmien siistintä.

105€

Tehokas silmänympäryshoito kasvohoidon yhteydessä

20€

Sarjahoitona 1-2 vkn välein

70-76€

Miten Exuviance vaikuttaa?

Vanhalle iholle kertyy kuolleita ihosoluja epidermiksestä eli ihon pintakerroksesta (kutsutaan myös nimellä stratum corneum), ja nämä solut jäävät iholle. Siksi iho näyttää kuivalta ja samealta. Ihon pintakerrokseen nousevat uudet ihosolut eivät pääse kuolleiden ihosolujen muodostaman vahvan kerroksen läpi pinnalle.
Exuviance pehmentää ja irrottaa kuolleen ihokerroksen, jolloin uudet solut pääsevät esiin. Näin iho näyttää tasaisemmalta ja nuoremmalta–aivan kuten nuori iho.

Exuviance antaa iholle myös kosteutta, mikä tekee ihosta pehmeän ja sileän. Näistä syistä iho saattaa hilseillä näkyvästi, kun Exuviance Skin Care -ihonhoitotuotesarjan käyttö aloitetaan. Hilseily alkaa tavallisesti ensimmäisten kahden viikon aikana ja sitä saattaa kestää kaksi viikkoa. Reaktio on täysin normaali, ja se on merkki kuolleiden ihosolujen muodostaman pintakerroksen aikaisempaa paremmasta kuoriutumisesta. Jos muutos aiheuttaa ihon ärsyyntymistä, käytä Exuviance-tuotteita harvemmin, joko kerran päivässä kahden kerran sijaan tai vain joka toinen päivä. Palaa täydelliseen käyttötapaan sitten, kun iho taas kestää sen.

Exuviance..-1024x288.jpg

exupari.jpg