HydraFacial

Clean & Hydrate-kasvohoito

Sis. kuorinta, puhdistus, mustapäiden ja valkopäiden tyhjennys sekä tehoaineiden imeytys.

105€

Deep Clean syväpuhdistava kasvohoito

sis. kuorinta, happokuorinta, puhdistus, mustapäiden ja valkopäiden tyhjennys sekä tehoaineiden imeytys

145€

Anti Age kiinteyttävä kasvohoito

Sis. kuorinta, puhdistus, mustapäiden ja valkopäiden tyhjennys sekä tehoaineiden imeytys – tehoaineena ihon ikääntymistä vastaan taisteleva DermaBuilder-tehoseerumi

155€

Hoitoihin voidaan lisätä decolleteen hoito

45€

Clean & Hydrate hoito selälle

Sis. kuorinta, puhdistus, mustapäiden ja valkopäiden tyhjennys sekä tehoaineiden imeytys

99€

HydraFacial™ SkinTone -kasvohoito ihon värivirheisiin

Värihäiriöitä korjaava tehohoito, jossa tehdään ihonpuhdistuksen, kuorinnan ja tehoseerumin syötön lisäksi tehohoito pigmenttimuutoksiin Britenol® tehoseerumilla niille ihon alueille, joilla on värihäiriöitä, auringon tai kosmetiikan aiheuttamia värimuutoksia. Hoitokerta vähentää värihäiriöiden näkyvyyttä ja hoitomuodon avulla on mahdollista päästä värihäiriöistä eroon kokonaan. Hoitojen jälkeen on syytä suojatautua UV-valolle altistumiselta, jotta värihäiriö ei uudistuisi. Hoidon päätyttyä ihon on puhdas, kuulas ja ihonväri on tasaisempi. Parhaan tuloksen saamiseksi pigmenttimuutoksiin tarkoitettua hoitoa suositellaan sarjahoitona.

169€
   
   

Sieppaa.jpg

Sieppaa2.jpg

Markkinoiden edistyksellisin ihonhoitomenetelmä!

Clean & Hydrate-kasvohoito, Deep Clean syväpuhdistava kasvohoito, Clean & Hydrate hoito selälle

Mikä tekee HydraFacialista ainutlaatuisen?

HydraFacialTMista tekee ainutlaatuisen sen patentoitu teknologia. Tämän patentoidun teknologian ansiosta se on ainoa menetelmä, joka pystyy samanaikaisesti puhdistamaan ja kuorimaan ihoa, tyhjentämään ihohuokoset komedoista, papuloista ja pusteleista sekä imeyttämään iholle tehoaineita sellaisessa molekyläärisessä muodossa, jonka iho ottaa helpoiten vastaan. Hoitavat aineet jäävät myös hoidon jälkeen vaikuttamaan iholle useiden päivien ajaksi, joka parantaa edelleen tuloksia.

Minkälaisia iho-ongelmia HydraFacialilla voidaan hoitaa?

  • Auringon aiheuttamat ihomuutokset
  • Ihon värihäiriöt
  • Epätasainen ihonväri
  • Hienot juonteet ja rypyt
  • Kuiva iho -Ihon kirkkauden/kimmoisuuden/kiinteyden puute
  • Rasvainen iho ja akneiho
  • Tukkeutuneet ja suurentuneet ihohuokoset

Miltä hoito tuntuu ja näyttää hoidon jälkeen?

Hoito tuntuu miellyttävältä eikä aiheuta kipua eikä vaadi toipumisaikaa. Jopa perinteisesti komedoraudalla tehty “puristelu” tapahtuu HydraFacial-hoidossa sen Vortex-vesipyörrepuhdistuksen ansiosta kivuttomasti. Hoidon jälkeen iho näyttää kuulaalta ja tuntuu puhtaalta, pehmeältä sekä kosteutetulta. Pientä punoitusta voi esiintyä, mutta se tasoittuu yleensä n. 10-30 minuutin kuluttua. Hoidon jälkeen voi palata normaaleihin arkiaskareisiin. Hoidon nopeus mahdollistaa hoitokäynnin jopa ruokatunnilla. Hoidon jälkeen saattaa epäpuhtauksien määrä hieman lisääntyä. Tämä on normaalia ensimmäisten HydraFacial-hoitojen jälkeen, koska iho uusiutuu ja puhdistuu vielä hoidon jälkeen.

Mitä pitää huomioida tai tehdä hoidon jälkeen?

Hoidon jälkeen tulee välttää suoraa auringonvaloa ja käyttää aurinkosuojakerrointa (vähintään SPF 30). Saunaa ja liikuntaa ei myöskään suositella saman päivän aikana. Minkälaiselle ihotyypille HydraFacial sopii? HydraFacial sopii kaikenlaisille ihotyypeille, myös herkälle tai kuivalle iholle. Palaneelle, ekseema- ja psoriasispotilaille hoitoa ei kuitenkaan suositella.

Mitä alueita HydraFacial-laitteella voidaan hoitaa?

HydraFacialilla voidaan hoitaa kasvojen lisäksi koko vartaloa, kuten käsiä, kaulaa ja selkää.

Milloin HydraFacial-hoitoa ei suositella tehtäväksi?

Hoitoa ei suositella raskaana oleville eikä lisäoptiona käytettävää happoa myöskään imettäville henkilöille. Tietyt iho- ja perussairaudet (mm. aktiivinen herpes, psoriasis, tarttuvat ihosairaudet, vaikea akne, ekseemat, tyypin 1 diabetes ja HIV) ovat este hoidolle. Hoitoa ei tehdä myöskään asiakkaille, joilla on viimeisen vuoden sisällä ollut aknelääkitys (Isotretinoin, Accutane, Roaccutan tms.) eikä silloin, jos hoidettavalle alueelle on kahden viikon sisällä tehty karvanpoistoja, tiettyjä kuorintoja tai voimakkaita A-vitamiinihoitoja tai, jos iho on palanut auringossa.