Medik8

Medik8 KASVOHOITO ihonpuhdistuksella ja hieronnalla 1h 30min

Alkurentoutus, kuorinta, mekaaninen puhdistus, tarpeiden mukaiset puhtaat tehoseerumit sekä naamio, kasvohieronta ja kulmien siistintä

95€

MEDIK8 PEELING-HOITO 50min

Uudistava, puhdistava kuorintahoito tuo silminnähtävät hoitotulokset ja palautumisaika on korkeintaan päiviä. Ei suositella saunomista ja uintia hoidon jälkeen. Kuorivien aineiden synergia korjaa ja ravitsee ihoa auttaen minimoimaan hienoja ryppyjä ja juonteita sekä pigmentaatioita ja aknea. Hoito sisältää kuorinnan, naamion ja loppuvoiteen.

85€

Medik8 SPA-PEELING KUNINGATARHOITO carboksiterapialla 1h 30min

Välittömästi kirkastava lempeä SPA-happokuorintahoito hoitaa ihoasi hellävaraisesti. Ihollesi imeytetään kirkastavaa C-vitamiinia sekä kosteuttavaa hyaluronihappoa. Kuplivan hiilidioksidinaamion vaikutusajalla rentoudut pehmeässä hieronnassa. Ihosi on välittömästi kauneimillaan.

135€

Medik8 YLELLINEN HEMMOTTELUKASVOHOITO LAAVAKIVIHIERONNALLA lihasjännitykset laukeavat, sekä mieli rentoutuu 1h 30min

Lämpimillä kivillä tehtävä rentouttava hieronta selälle. Kasvojen iho puhdistetaan, kuoritaan ja kasvot sekä decollete rentoutetaan pehmeällä akupainannalla ja hieronnalla. Ihollesi valitaan sen tarpeiden mukaiset puhtaat tehoseerumit jotka imeytetään ihoon korkeafrekvenssillä. Hoidon päättää ihollesi valittu naamio. Naamion vaikutusaikana hoidon rentouttavaa vaikutusta tehostetaan pehmeällä päähieronnalla. Lisäksi kasvohieronta ja naamio jonka aikana rentouttava käsien hieronta.

145€

Medi Spa kasvohoitoja on saatavilla eri ihotyypeille:

Hydr8 Kasvohoito

Syväkosteuttava ja virkistävä kasvohoito. Palauttaa ihon elinvoiman, joustavuuden ja poistaa kuivuutta täyteläisten ja ravitsevien raaka-aineiden avulla. Solujen optimaalisen kosteustasapainon myötä tämä kasvohoito palauttaa ihon pehmeyden tunteen ja pitää ihon kosteukosteutettuna pitkään.

Red Alert® Kasvohoito

Hellävarainen kasvohoito on suunniteltu erityisesti erittäin herkän ja punoittavan ihon hoitoon. Hoidossa käytetään C- ja K-vitamiineja, Teprenonea ja levää vahvistamaan ihoa ja vahvistamaan laajentuneita hiusverisuonia, viilentämään ja rauhoittamaan stressaantunutta ihoa, sekä vähentämään herkän ihon reaktioita. Suositellaan herkälle ja punoittavalle ihotyypille.

Beta Kasvohoito

Intensiivinen, syväpuhdistava hoito öljyiselle/sekaiholle tai akneen taipuvaiselle iholle. Hoito on suunniteltu normalisoimaan talineritystä, lievittämään ympäristön aiheuttamaa stressiä iholle, parantaen samalla ihon kosteustasapainoa, sekä rakennetta ja sävyä. Suositellaan rasvaiselle ja sekaiholle sekä akneen taipuvaiselle ja tukkoiselle iholle.

White Balance Kasvohoito

Täydellinen ja erittäin tehokkaasti kirkastava kasvohoito kasvoille, kaulalle ja decolteelle pohjautuu huolellisesti valituituihin, vaalentaviin raaka-aineisiin. Hoito ehkäisee tummien läikkien syntymistä, sekä tasoittaa näkyvästi ihonväriä ja vähentää ennenaikaista vanhenemista. Suositellaan hyperpigmentoituneelle iholle.

Anti-Age Kasvohoito

Aikuisen naisen iholle suunniteltu tehohoito silottamaan ryppyjä ja juonteita. Ihosta tulee kiinteämpi, täyteläisempi ja hehkuva. Juonteet pehmenevät ja tuloksena on nuoremman näköinen iho.

MEDIK8 PEELING-HOITO

Medik8 Peeling hoitoja on saatavilla eri ihotyypeille:

agePeel

Tehokas happoyhdistelmä siloittaa ryppyjä ja juonteita sekä häivyttää ihon virheitä, tehden ihosta pehmeän ja uudistuneen.

betaPeel

Auttaa nopeasti saamaan aknen hallintaan ja ehkäisee arpien muodostumista. betaPeel vaikuttaa kaikkiin kolmeen aknen ilmentymään: se avaa tukkeutuneet huokoset, hoitaa komedot ja rauhoittaa tulehduksen.

eyePeel

Erittäin hellävarainen mutta tehokas cocktail uudistaa ja hoitaa herkkiä ihoalueita elvyttäen ja nopeutten solujen muodostumista.

whitePeel

Tehokas tapa kirkkaamman ja tasaisemman ihovärin saavuttamiseksi sekä pigmentaatioläikkien vaalentamiseksi. Poistaa tummentunutta solukkoa ja estää uuden syntyvän solukon tummumisen.