Henkilökunta

Medical Beauty Stationilla sinua palvelevat SKY diplomikosmetologi Sari Hyytiäinen sekä SKY kosmetologi ja hermoratahieroja Maarit Nurmi. Jatkuva kouluttautuminen ja kiinnostus ihonhoitoa kohtaan takaavat, että saat kauneushoitolastamme tehokkaimmat hoidot ja uusimman tiedon. Meille on tärkeää, että jokainen asiakkaamme tuntee olevansa turvassa, ammattilaisen käsissä.

profile-picture

Sari Hyytiäinen

Sari valmistui diplomikosmetologiksi Hämeen kosmetologikoulusta vuonna 1990, joten hänellä on yli 30 vuoden kokemus ihonhoidosta. Valmistuttuaan hän työskenteli muutaman vuoden toisen palveluksessa ja perusti sitten vuonna 1996 ensimmäisen oman hoitolansa. 

Sarin intohimona on alusta lähtien ollut hoitaa jokaisen asiakkaan iho kokonaisvaltaisesti parhaaseen mahdolliseen kuntoon, aina asiakasta kuunnellen. Hän käy jatkuvasti eri koulutuksissa ja etsii uusia keinoja viedä ihonhoidon osaamistaan eteenpäin. 

Sarille on erityisen tärkeää, että asiakas lähtee hoitolasta tuntien tulleensa huomioiduksi ja saaneensa avun juuri hänen ihonsa tarpeisiin, ja että asiakas on päässyt hetken rentoutumaan arjen pyörteistä.

profile-picture

Maarit Nurmi

Maarit valmistui kosmetologiksi SKY Stadin Ammattiopistosta vuonna 2013 ja on sen jälkeen opiskellut hermoratahierojamestariksi vuonna 2020. Hänellä on oma kauneusalan yritys Porvoossa ja hän on työskennellyt muutamissa eri hoitoloissa, ennen kuin päätyi MB Stationille.

Maarit on innokas kouluttautuja, joka kiinnostuu helposti uusista jutuista. Hänen uusin aluevaltauksensa on värianalyysi, joka entisestään vahvistaa hänen taitoaan loihtia kauniita meikkejä ja valita juuri oikeita värejä,  joilla saa jokaisen ihon hehkumaan. 

Maaritille jalkahoidot ovat aina olleet mielenkiintoinen haaste. Hän pitää ihmisten parissa työskentelystä ja nauttii siitä kun asiakas lähtee hoidosta kevein askelin.