HOIDOT

Kauneushoitola Medical Beauty Station tarjoaa runsaasti erilaisia kosmetologisia perushoitoja sekä erikoishoitoja, jotka räätälöimme juuri sinun ihosi tarpeiden mukaan. Kaikki hoitomme toteutetaan vakaalla ammattitaidolla käyttäen tarkasti valittuja ammattituotteita.

Kasvohoidot

UUTUUS! DEP – Dermaelektroporaatio

DEP laite mahdollistaa turvalliset, nopeat ja neulattomat täyteaine- ja mesoterapia hoidot. Laite tehostaa kasvo- ja vartalohoitojen tuloksia kun hoitavat aineet saadaan imeytettyä myös syvempiin ihohuokosiin ilman pistoksia.

Mikroneulaus

Mikroneulaus on ihon pintaa aktivoiva ja heleyttävä hoito, jonka avulla ravitaan ja vitaminisoidaan ihoa, samalla stimuloiden ihon omaa kollageenituotantoa.

Green peel

GREEN PEEL® yrttisyväkuorinta on luonnollinen hoitomenetelmä ihon uudistumiseen joka auttaa useisiin eri iho-ongelmiin.

PRX-T33

PRX-T33 on täysin neulaton hoitokokonaisuus, joka stimuloi ihonalaiskudoksia, parantaen verenkiertoa ja syväkosteuttaen ihoa.

BD Medical

BD Medical on suomalainen ihonhoitokokonaisuus, joka puhdistaa, ravitsee, elvyttää, kosteuttaa ja heleyttää ihoa.

Dermatude Metaterapia

Metaterapiahoidossa ihoon tehdään pieniä mikrokokoisia kanavia, jolloin ihon luontainen korjausmekanismi ja kollageenin tuotanto kiihtyy.

Mesoterapia

Mesoterapia on tehokas neulaton hoito, joka kiinteyttää, kirkastaa ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti.

Kasvolymfa

Lempeä ja rentouttava kasvolymfa poistaa turvotusta, parantaa ihon väriä ja vilkastuttaa kasvojen aineenvaihduntaa, samalla tarjoten kokonaisvaltaisen rentoutushetken.

Radiofrek­venssihoito

Radiofrekvenssihoito on neulaton hoito, jolla lisätään ihon omaa kollageenituotantoa ja saadaan kuona-aineet poistumaan ihon kudoksista.

Hydrafacial

Hydrafacial on edistyksellinen kasvohoito, jossa iho puhdistetaan ja kuoritaan samalla kun iholle imeytetään tehoaineita nopeasti ja kivuttomasti.

Ihonpuhdistus

Ihonpuhdistus on ihon mekaaninen puhdistus, joka tehdään täysin ilman kemiallisia puhdistusaineita.

Täydellinen kasvojenhoito

Ihotyypin mukainen perushoito, jossa iho kuoritaan, puhdistetaan ja hierotaan käsin.