HOIDOT

Kauneushoitola Medical Beauty Station tarjoaa runsaasti erilaisia kosmetologisia perushoitoja sekä erikoishoitoja, jotka räätälöimme juuri sinun ihosi tarpeiden mukaan. Kaikki hoitomme toteutetaan vakaalla ammattitaidolla käyttäen tarkasti valittuja ammattituotteita.

Muut Hoidot

Käsihoito

Käsihoidon avulla saat pehmeät kädet ja kauniit kynnet. Käytämme käsihoitoihin laadukkaita tuotteita, joita on saatavilla myös kotiin tai lahjaksi.

Jalkahoito

Jalkahoito rentouttaa väsyneet jalat ja palauttaa jalkojen ihon kosteuden ja kimmoisuuden. Palveluihimme sisältyy niin jalkojen perushoitoa kuin hemmottelu- ja erikoishoitoja.

Karvanpoisto

Karvanpoistossa ihokarvat poistetaan haluamaltasi alueelta lämminvahalla.

Meikkauspalvelut

Hyvin laitettu meikki korostaa kasvojen parhaita puolia ja saa olon tuntumaan kauniilta ja itsevarmalta. Ammattilaisen meikkiopastuksen lisäksi tarjoamme kattavasti meikkipalveluja aina päivämeikistä, ilta- ja häämeikkiin.

Ripsien ja kulmien kestovärjäys

Ripsien ja kulmakarvojen kestovärjäys on helppo tapa ylläpitää ripsissä ja kulmissa kaunista väriä ja huoliteltua ulkonäköä.

Korvien rei’itys

Käytämme korvien rei'ityksiä tehdessä Blomdahl Medical Ear Piercing -menetelmää ja Natural Titanium sekä Medical Plastic -koruja.

Väri analyysi

Värianalyysin avulla selvität mitkä värit saavat juuri sinun ihosi ja silmäsi hehkumaan.