Tuotesarjat

Hehkuva ihon ylläpitoon tarvittaan myös laadukkaat kotihoitotuotteet.
Näin ollen olemme tarkoin poimineet valikoimaamme mielestämme parhaat mahdolliset ihonhoitotuotteet.

sarja-picture

MEDIK8

Medik8 tarjoaa kattavan valikoiman ihonhoitotuotteita aina puhdistustuotteista seerumeihin ja voiteisiin. Medik8:n perimmäinen tavoite on auttaa sinua saavuttamaan eliniän kestävä kaunis iho. Tuotesarja on täysin vegaaninen eikä eläinkokeita ole käytetty tuotteiden kehittämiseen tai valmistamiseen.

sarja-picture

PRX

PRX-terapia on kaksivaiheinen hoitokonsepti, jossa ensimmäinen osa tapahtuu hoitolassa ja toinen osa asiakkaan kotona. Hoidon jälkeen on tärkeää, että ihon stimulointia jatketaan kotona hoitoa täydentävillä tuotteita. PRX-kotihoitotuotteet tukevat hoitolassa saavutettuja tuloksia ja takaavat, että iho palautuu hoidosta turvallisesti ja oikealla tavalla. 

sarja-picture

Schrammek

Schrammek derma.cosmetics on nykyaikainen, huippuunsa hiottu ihonhoitosarja, joka täyttää vaativankin kuluttajan odotukset ainutlaatuisen koostumuksen ja aktiiviaineidensa vuoksi. derma.cosmetics-tuotteiden kehityksessä hyödynnetään niin lääketieteen, farmakologian kuin huipputeknologian uusimpia tutkimustuloksia.

sarja-picture

BD Medical

BD Medical on kotimainen ihonhoitosarja, jonka tuotteet kehitetään ja valmistetaan Suomessa. Täysin vegaanisesta tuotesarjasta löytyy muun muassa puhdistustuotteita, seerumeja, kasvovoiteita ja kasvoöljyjä. Tuotteet ovat yli 90% luonnollisia ja eläinkokeettomia.

sarja-picture

Peclavus

Peclavus on saksalaisvalmisteinen, jalkojen hoitoon erikoistunut tuotesarja. Tuotteet eivät sisällä synteettisiä hajusteita, väriaineita, kemiallisia tai silikoniöljyjä, eikä niiden johdannaisia tai GMO-ainesosia. Tuotteet ja niiden pakkausmateriaalit ovat mahdollisimman vähän ympäristöä kuormittavia, eikä niiden kehittämisessä ja valmistamisessa käytetä eläinkokeita.

sarja-picture

Jane Iredale

Jane Iredale tarjoaa luonnolliset, puhtaat ja hajusteettomat, mineraaleihin perustuvat meikit. Sarjasta löytyy niin meikkipohjia, huulituotteita, poskipunia, silmämeikkiä kuin myös meikkivälineitä. Jane Iredale on täysin eläinkokeeton kaikissa tuotannon ja kehittämisen vaiheissa.

sarja-picture

CND – kynsilakka

CND on kynsien, käsien ja jalkojen kaunistamiseen erikoistunut tuotemerkki, jonka tuotteet tunnetaan laadusta, hellävaraisuudesta ja kuluttajaystävällisyydestä.