Hydrafacial

Hydrafacial

Hydrafacial on edistyksellinen kasvohoito, jossa iho puhdistetaan ja kuoritaan samalla kun iholle imeytetään tehoaineita nopeasti ja kivuttomasti.

Hoidon aikana iho kuoritaan hellävaraisesti alipaineimun avulla. Samanaikaisesti iholle imeytetään tehokkaita hoitoseerumeita, jotka eheyttävät ihoa sekä tekevät ihosta kauniin kuulaan. HydraFacial hoidon tulokset ovat nähtävissä välittömästi. HydraFacial parantaa selkeästi ihon kuntoa ja häivyttää ryppyjä ja juonteita, ja hoitavat aineet jäävät hoidon jälkeen vaikuttamaan iholle useiden päivien ajaksi, joka parantaa tuloksia edelleen. 

HydraFacial hoitojen sisältöjä pystytään räätälöimään yksityisiin tarpeisiin sopiviksi. Hoidot sopivat kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille.

Clean & Hydrate

Sisältää kuorinnan, ihon puhdistuksen, mustapäiden ja valkopäiden tyhjennyksen sekä tehoaineiden imeytyksen. Tämä hoito pystytään toteuttamaan sekä kasvoille että selälle. 

Deep Clean syväpuhdistava kasvohoito

Sisältää kuorinnan sekä happokuorinnan, ihon puhdistuksen, mustapäiden ja valkopäiden tyhjennyksen sekä tehoaineiden imeytyksen. Hoito soveltuu erityisesti tehokkaampaa puhdistusta tarvitsevalle iholle. 

Anti-Age kiinteyttävä kasvohoito

Sisältää kuorinnan, puhdistuksen, mustapäiden ja valkopäiden tyhjennyksen sekä tehoaineiden imeytyksen. Tässä hoidossa tehoaineena käytetään ihon ikääntymistä vastaan taistelevaa DermaBuilder -tehoseerumia.

HydraFacial™ SkinTone -kasvohoito ihon värivirheisiin

Värihäiriöitä korjaava tehohoito, jossa tehdään ihonpuhdistuksen, kuorinnan ja tehoseerumin syötön lisäksi tehohoito pigmenttimuutoksiin Britenol® -tehoseerumilla niille ihon alueille, joilla on värihäiriöitä, tai auringon tai kosmetiikan aiheuttamia värimuutoksia. Hoitokerta vähentää värihäiriöiden näkyvyyttä ja hoitomuodon avulla on mahdollista päästä värihäiriöistä eroon kokonaan. Hoitojen jälkeen on syytä suojatautua UV-valolle altistumiselta, jotta värihäiriö ei uudistuisi. Hoidon päätyttyä ihon on puhdas, kuulas ja ihonväri on tasaisempi. 

Parhaan tuloksen saamiseksi pigmenttimuutoksiin tarkoitettua hoitoa suositellaan sarjahoitona. Kaikki Hydrafacial -hoidot voidaan toteuttaa myös decolteen alueelle.

Hoidon jälkeen:

  • Vältä hikoilua, saunomista ja urheilua hoitopäivänä
  • Iho saattaa punoittaa muutamasta tunnista pariin päivään
  • Ihoon saattaa ilmestyä näppylöitä tai finnejä ja iho saattaa hilseillä hoidon jälkeen noin viikon ajan
  • Käytä päivisin aurinkosuojaa ja vältä suoraa aurinkoa hoidon jälkeen noin viikon ajan
  • Vältä retinolin käyttöä 1-2 viikkoa hoidon jälkeen