Meikkauspalvelut

Meikkauspalvelut

Hyvin laitettu meikki korostaa kasvojen parhaita puolia ja saa olon tuntumaan kauniilta ja itsevarmalta. Ammattilaisen meikkiopastuksen lisäksi tarjoamme kattavasti meikkipalveluja aina päivämeikistä, ilta- ja häämeikkiin.

Onnistuneeseen meikkiin tarvitaan teknisten taitojen lisäksi visuaalista silmää ja osaamista valita juuri sinun ihollesi sopivat tuotteet. Tuomme meikkirutiiniisi uusia ideoita ja opastamme millaiset tuotteet sopivat juuri sinun ihotyypillesi. 

Päivämeikki on kevyt meikki, joka peittää ihon epätasaisuudet ja antaa iholle toivotun hehkun. Se on kevyt ehostus, johon kuuluu meikkipohja, poskipuna, huulikiilto ja kevyt silmämeikki. 

Ilta- tai juhlameikki on näyttävämpi meikki, jossa esim. silmät voidaan meikata vahvemmin. Meikkiin tehdään korostukset ja varjostukset asiakkaan kasvonpiirteiden mukaan. 

Häämeikki on näyttävä ja kestävä meikki, joka soveltuu sekä päivänvaloon että illan juhliin. Teemme aina koemeikin ennen itse hääpäivää. Tällä varmistamme, että häämeikistä tulee täydellinen ja morsiamen itsensä näköinen.