Jalkahoito

Jalkahoito

Jalkahoito rentouttaa väsyneet jalat ja palauttaa jalkojen ihon kosteuden ja kimmoisuuden. Palveluihimme sisältyy niin jalkojen perushoitoa kuin hemmottelu- ja erikoishoitoja.

Perusjalkahoito kestää 60 min ja siihen sisältyy jalkojen kylvetys, kuorinta, kynsien ja kynsinauhojen hoito, kovettumien poisto ja jalkojen kevyt hieronta. Hoito ei sisällä kynsien lakkausta.

Täydelliseen jalkahoitoon sisältyy jalkakylpy, kynsien ja kynsinauhojen hoito, kovettumien poisto, hemmotteleva hieronta sekä varpaankynsien lakkaus. Hoidon kesto on 1h 30min. 

Jalkojen spa-hemmottelu hoitoon sisältyy jalkakylpy, hoitava kuorinta, kynsien ja kynsinauhojen hoito, kovettumien poisto, hemmotteleva hieronta sekä jalkojen ihoa pehmittävä naamio ja kynsien lakkaus. Hoidon kesto 1h 30min. 

Shellac-kestolakkaus suojaa ja vahvistaa ohuita kynsiä ja lisää niiden kestävyyttä joustavan koostumuksensa vuoksi. Kynsiesi pintaa ei tarvitse karhentaa, joten Shellac ei vahingoita kynsiäsi. Lakka kovetetaan LED-lampun alla, joten uuden kauniin lakkauksen kolhiintumisesta ei ole pelkoa. Shellac kestää +14 vuorokautta ja se on nopea poistaa. Voit valita peruslakan tai shellacin jalkojen spa-hemmotteluun tai täydelliseen jalkahoitoon.