Käsihoito

Käsihoito

Käsihoidon avulla saat pehmeät kädet ja kauniit kynnet. Käytämme käsihoitoihin laadukkaita tuotteita, joita on saatavilla myös kotiin tai lahjaksi.

Manikyyrin avulla kynnet pysyvät siisteinä ja huolitellun näköisinä. Manikyyrin hoitoaika on 60 min, jonka aikana kynnet muotoillaan, kynsinauhat hoidetaan ja kädet kuoritaan sekä hierotaan. Lopuksi manikyyrin kruunaa kynsien lakkaus, johon voi valita peruslakkauksen, tai shellac-lakkauksen. 

Shellac-kestolakkaus suojaa ja vahvistaa ohuita kynsiä ja lisää niiden kestävyyttä joustavan koostumuksensa vuoksi. Kynsiesi pintaa ei tarvitse karhentaa, joten shellac ei vahingoita kynsiäsi. Lakka kovetetaan LED-lampun alla, joten uuden kauniin lakkauksen kolhiintumisesta ei ole pelkoa. Shellac kestää +14 vuorokautta ja se on nopea poistaa. 

Parafiinihoito rentouttaa kipeitä lihaksia ja niveliä ja on täydellinen hoito helpottamaan kuivia käsiä. Hoito kestää 30 min ja se vahvistaa kudoksia, vähentää kuivuudesta johtuvia ryppyjä ja parantaa verenkiertoa. Parafiinikylpy on todettu erittäin hyväksi esim. tulehtuneiden nivelien hoidossa. Parafiinihoitoon kuuluu kuorinta ja käsien hieronta. Parafiinihoitoa ei voida toteuttaa tulehtuneelle tai rikkinäiselle iholle.

Manikyyri ja parafiinihoidot ovat saatavilla myös muiden hoitojen yhteydessä.