Kasvohoidot

Exuviance

Exuviance pehmentää ja irrottaa kuolleen ihokerroksen, jolloin uudet solut pääsevät esiin. Näin iho näyttää tasaisemmalta ja nuoremmalta–aivan kuten nuori iho.

Medik8

Tehokas happoyhdistelmä siloittaa ryppyjä ja juonteita sekä häivyttää ihon virheitä, tehden ihosta pehmeän ja uudistuneen.

Ihon mikroneulaus

Tuloksellista ihonhoitoa turvallisesti ja kivuttomasti.
Dermica Pen mikroneulausterapialla voidaan merkittävästi parantaa ihon ulkonäköä kasvoilla ja vartalolla.

Timanttihionta

Perusteellisessa timanttihionnassa hoidetaan kasvot, silmänympärysiho, kaula ja decollete

HydraFacial

HydraFacial on ihonhoitomaailmaa mullistava, markkinoiden edistynein ihonhoitoteknologia, jossa iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon kivuttomasti.

Bioderm Medical

BioDerm Medical on tehokas tuotesarja erikoishoitoihin. Korkealaatuiset, tehokkaat ja bioaktiiviset raaka-aineet ovat tarkasti valittuja ja niissä on otettu huomioon hyvä siedettävyys.

Dermatude Metaterapia

Metaterapia stimuloi ja aktivoi ihon luonnollista korjautumisprosessia sisältä ulospäin niin, että kollageenin ja elastiinin tuotanto käynnistyy uudelleen ja ihon uusiutuminen paranee. Hoito hidastaa ikääntymisprosessia huomattavasti ja ikääntymisen merkkejä voidaan vähentää merkittävästi.

Mesoterapia

Neulaton mesoterapialaite käyttää korkeataajuus elektroportaatio sakä elektro-osmosis menetelmää jossa solukalvot tehdään läpäisevämmiksi ja tehoaineet kuljetetaan tehokkaasti syvälle ihoon ja kudoksiin. Hoito kiinteyttää, kirkastaa ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti.